Herfstvakantie doelen..

20-10-2021

Deze herfstvakantie ben ik druk met nieuwe doelen:  

Acquisitie plegen en dat is een geheel nieuwe stap voor mij. 

Maar ook het weerzien van oude vrienden en gezamenlijk de moestuin winterklaar maken om daarna lekker te tafelen thuis. 

Deze herfstvakantie ben ik naast het opruimen van de moestuin met vrienden ook druk met flyers, visitekaartjes en qr-codes van mijn werk aan het maken.

Afgelopen week heb ik 2 olieverf schilderijen op groot formaat gebracht naar de bloemenzaak Winand Hazelaar in de wijk Assendorp. Een prachtige bloemenwinkel van Winand met passie mooie boeketten samenstelt. Heerlijk dat mijn schilderijen in een weelde van bloemen mogen hangen. 

Beide te koop voor € 1800,- p.st.

De info over mijn werk hoop ik volgende week in de winkel te leggen. www.winandhazelaar.nl 

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mij?  Vul dan onderaan je gegevens in!  Je krijgt dan zeker ook een uitnodiging voor exposities.

Ander blog lezen?


Een ontmoeting met tuinontwerper Harry Pierik uit Zwolle. Hij ziet het als een artistieke uitdaging om van een plek een paradijselijke tuin te maken. 'Zorgvuldig gecomponeerde borders met een rijk gedetailleerde eenheid'. Van zijn vrouw kreeg ik een rondleiding door het huis waar ik nog prachtige schilderijen trof van de tuin van jawel Harry Pierik...

Landgoed aan de IJssel te Zwolle plein air. Met dank aan Riet dat ik in haar tuin aan de slag mocht! Hier zijn vele schilderijen uit voortgekomen.