Lievelings schilderij verkocht!

03-03-2022


VERKOCHT!


Dankzij de interieurarchitect Robert Jan van Noord heb ik mijn favoriete werk verkocht. Hij werd geïnspireerd door mijn schilderij Moonlight in Grandcafe Halewijn te Amersfoort. Het is een groot doek gemaakt in de zomer 2020 en een belangrijk 'sleutelstuk' voor mijn oeuvre. Het is een lieveling vanwege mijn verbeelding van de tuin waar het voorheen meer de natuurlijke realistische weergaves waren. De vrije manier van werken op groot doek is fysiek al een hele andere ervaring. De lichtbron in de diepte heeft voor mij een spirituele waarde en betekenis.

De interieurarchitect heeft het schilderij 'Moonlight' als inspiratiebron voor een interieurontwerp gebruikt en het schilderij zelf als eyecatcher aan de muur voorgesteld. De opdrachtgevers zijn enthousiast!

De opdrachtgevers verhuizen van Utrecht naar een ruime woning in Zeeland waar het komt te hangen in een verdiepte wand van de tuinkamer. Leuk weetje is dat ook deze mensen werkzaam zijn in het 'groen'. Een landschapsarchitecte en bestekschrijver.

Nu nog even afscheid nemen van mijn lievelingswerk !