In opdracht schilderen

De tuin

Een persoonlijk relatiegeschenk, afscheid van een dierbare collega, opa of oma, een familielid met pensioen, een nieuwe woning, afscheid van een dierbare tuin, park of bos. Er zijn vele redenen waarom mensen een schilderij kado geven. Wegdromen in het schilderij van je eigen tuin, park of bos vanaf de bank, herinneringen ophalen aan een fijne tijd. 

Vaak kom ik langs, maak ik een foto van de tuin. Of overleggen we wat het mooiste formaat is op de wand. Ik bespreek met de ontvanger wat zij mooi vinden. Een schilderij is persoonlijk. Welke kleuren mogen de overhand hebben? Welke bloemen zijn favoriet? Welk schilderij van mij spreekt je het meeste aan? Het is leuk voor de ontvanger om mee te kunnen denken over hun schilderij.  Ook krijg ik foto's of locaties door en is alles een verrassing. Het is een groot genoegen om tuinen en de mensen te mogen ontmoeten. 

Wil je een schilderij kado doen dan heb je misschien nog vragen. Je kan mailen of bellen voor overleg. Ook het is mogelijk dat ik een 'kadobon met mijn werk' opstuur. 

Tuin schilderijen zijn vanaf €1500,- afhankelijk van formaat.


Portret cadeau in olieverf

Geef een uniek kunst portretcadeau. Voor een familielid, vriend of collega, mail je mij een foto. Vanaf 500,- ga ik al aan de slag, afhankelijk van formaat kan ik de juiste prijs bepalen. In de winterperiode schilder ik portretopdrachten op mijn atelier op zolder in huis. 

Bruidsboeket aan de muur.

Een prachtige herinnering kado krijgen van je familie of vrienden. Om samen bij weg te dromen op de slaapkamer.


De tuin aan het water, sold 2021
De tuin aan het water, sold 2021
Schellerberg beeld in de tuin 2021
Schellerberg beeld in de tuin 2021