BLOG  

Dankzij de interieurarchitect Robert Jan van Noord heb ik mijn favoriete werk verkocht. Hij werd geïnspireerd door mijn schilderij Moonlight in Grandcafe Halewijn te Amersfoort. Het is een groot doek gemaakt in de zomer 2020 en een belangrijk 'sleutelstuk' voor mijn oeuvre. Het is een lieveling vanwege mijn verbeelding van de tuin waar het...

en-Flowers

03/09/2021

In het voorjaar krijg ik altijd zin om de voorjaarsbloeiers te gaan schilderen. Deze lente en zomer een paar studies gemaakt op klein formaat.

Kaarten voor stichting 'Groeten uit Zwolle' met de schildering in olieverf van de IJsselbrug naar Zwolle gemaakt in de zomervakantie 2020 onderweg naar de tuin. De uiterwaarden langs de IJssel. Wil je op de hoogte blijven, geef dan je mailadres op!

en-IJsseltuin

11/10/2020

Op de dijk vlak langs de ijssel ligt een verborgen landgoed. In de Covid periode kreeg ik de ruimte om hier te mogen schilderen. Een bijzondere plek. De tuin is omgeven door water waardoor er prachtige intieme waterrijke plekken ten midden van grassen en bomen zijn ontstaan.

en-Bedoin

29/11/2019

Op de camping in Bedoin gemaakt en plein air. Een kleintje maar een schatje in olieverf! 20x30 cm. niet te koop. Ik ben er trots op. Wij komen al een aantal jaren elke zomer in Bedoin. Daar waar het startpunt van de Mont Ventoux is. Ik neem mijn schilderspullen dan elk jaar mee om op een ontspannen momentje de omgeving...